Når gubben får fripass en hel dag kan mye skje….

Denne gangen var det planlagt en hel uke i forveien at 4 kara skulle til fjells for å stå på ski med alt som hører til, og påfølgende fest på kvelden.

Var det en dag jenta skulle sove lenge på morgenen så måtte det selvsagt være i dag! 08.15 våknet jeg omtåket og j…. uten å ha hørt en lyd fra underetasjen, og jeg skulle bli hentet om ikke lenge! Gjett om det ble en hektisk morgen siden jenta våkner av den minste lyd på denne tiden av døgnet…! Men med dette i tankene så ble ikke morgenen ødelagt av den grunn.

Pudderføre

Vel avgårde så glemte jeg fort både hus, frue og barn, og koste meg glugg ihjel med god musikk på radioen, god drikke i handa og gode kompiser på tur. En hel dag til rådighet i alpinbakken uten å måtte bekymre seg for småtasser er virkelig ikke å undervurdere. Det må nesten være på høyde med damenes fridag på spa, så fritt og deilig er det, og absolutt verdt det. (en gang iblant)

Etter en lang dag i bakken så er vi nå godt og sliten og klar for en festlig kveld. Så her skal det nå skåles langt ut i natta.

Hva gjør du på en fridag?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s