Supermodell

Med en kjæreste som jobber med å designe og produsere kort i alle slags typer, det være seg takkekort, invitasjoner o.l, så forventes det visse ting. Som blant annet at hun, eller rettere sagt OSS, benytter oss av enhver mulighet til å sende ut kort til venner og bekjente. Lett nok tenkte jeg da fruen fortalte om jobben, men det jeg ikke tenkte på var design-biten av hennes rolle, der jeg plutselig kom inn i bildet, bokstavelig talt.
For joda, når vi skal sende kort til venner og bekjente hva er ikke da bedre enn å sende personlig inspirerte kort? Jeg og jenta har vært med på utallige timer med photoshoot der Alvida i hovedsak har vært modell, mens jeg har holdt henne under konstant oppsikt med en SVÆR reflektor i hendene.

julenissenpacc8abroen

Alvida travelt opptatt som modell

Men noen ganger får også jeg æren av å komme foran linsen. Hadde aldri trodd at jeg skulle kunne fungere som modell, men shit au..

Alvida og pappa i full aksjon som supermodeller

Alvida og pappa i full aksjon som supermodeller

Dette merkes jo veldig godt ved at vi omtrent hver måned rigger opp utstyret for å ta månedens bilde. Må ha oppdaterte bilder om vi trenger å lage kort må du vite…

Som et resultat av den plutselige fotoentusiasmen så har fruen startet egen blogg der hun viser frem noen av bildene sine og hvor hun kan ta imot ulike foto oppdrag om noen ønsker det.
Følg henne på camilla-photo.com/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s