En dag i paradis

Hva tar man seg til på en grå og kjedelig Søndag når stormen herjer ute og mamma og pappa er litt kjedelige å leke med hjemme. Jo da setter man seg i bilen og raser avgårde til nærmeste lekeland.
Barnas Lekeland er omtrent det nærmeste barn kan komme paradis. Høyere aktivitetsnivå og lykkeligere barn skal man jaggu lete lenge etter. Mens de voksne på skift kan finne seg en avslappende rolig krok der de kan unne seg en god varm kopp kaffe og bare nyte synet av lykkelige, sjarmerende småtroll som løper rundt og rundt, opp og ned, hyler og skriker i kor av gledesrus, da innser man at dette var så mye bedre enn å sitte hjemme og se på Northug og co.

Iherdig jobbing for å nå toppen

Iherdig jobbing for å nå toppen

IMG_1198

Glad og fornøyd av det endelige resultatet

Med en løpefrekvens på høyde med Johaug sin forsering av Mördarbakken så sier det seg selv at selv den beste kan bli litt sliten og trenger påfyll av energi. Så etter rundt en times tid var det på tide med en aldri så liten matbit.

Full tank med energi og klar for nye utfordringer

Full tank med energi og klar for nye utfordringer

Hittil har nok dette vært den beste Søndagen jenta har opplevd, men det blir langt ifra den siste. To timer på lekeland og hun var UTSLITT! Nå ligger hun på lading i senga og drømmer søtt om paradis.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s