Tidene forandrer seg

De siste ukene har veslejenta fått en litt annerledes innstilling hva gjelder det meste. Når det kommer til barnehagen så kan det virke som hun har arvet mentaliteten til moren. Hun vil ikke reise til barnehagen på morran, men nekter plent å reise hjem fra barnehagen. Ikke hver dag heldigvis, men vi ser tendensene oftere.
Vel hjemme er hun litt sånn middels interessert i middagen, til mors store frustrasjon, og vil helst inn på stua for å leke. Vel her i huset må hun bare pent vente til alle er ferdig å spise.
Så er det denne leken da… Enten så setter hun seg stille og rolig i et hjørne for seg selv mens vi kan nyte en kopp kaffe eller te i ro og mak, eller så skal hun sitte på fanget å lese bok frem til leggetid. For all del vi digger det faktum at hun stort sett er blid og fornøyd, men vi mistenker at hun begynner å kjede seg litt her hjemme med 2 foreldre som er sliten etter jobb..
Så idag da været endelig var i sitt gavmilde hjørne og ga oss noen timer med sol, da stappet vi i oss middagen i rekordfart før vi sprang ut dørene. Her skulle vesla få utfolde seg!

bilde 1

Se mamma, en kvist!

Vesla smilte fra øre til øre mens hun løp ned i hagen og videre ned mot lekeplassen med den STORE sklien og huskestativet. For huske det er hun glad i! Hver dag etter barnehagen klarer hun å overtale moren til å få huske noen minutt før de drar hjem.

FORTERE!

FORTERE!

Så nå er det vel bare å stålsette seg for å reise på lekeplassen omtrent hver dag etter middag, for nå har hun fått smaken på det søte liv.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s