Trivelig lørdagskveld

Når solen skinner og blomstene begynner å spire da vet man at våren er nær. Da begynner tankene å vandre mot sommeren med sol, grilling og hygge, og langt bak i hjernebarken ligger en liten vag tanke om at det er på tide å vaske bort salt og andre ulumskheter fra den kjære bilen.
Det å ta en skikkelig vårrengjøring av begge bilene har jeg tenkt på i noen uker nå og idag skjønte jeg at det virkelig er på tide.
Det var ikke slik jeg forestilte meg å bruke lørdagskvelden.
I mine 2 år som drosjesjåfør så var jeg alltid redd for fulle passasjerer som skulle kaste opp i baksetet, men jeg ble heldigvis skånet for den slags, inntil idag..
Tidligere idag så mistenkte jeg at vesla brygget på noe da hun gikk rundt og var nærmest apatisk i blikket. Ikke ville hun spise og ikke ville hun sove, men hun sluknet som en stein oppå meg i sofaen. Det gjør hun kun når hun er syk. Resten av dagen var hun blid og fornøyd og jeg slo fra meg tanken på at hun kunne være syk. Det var helt til vi to skulle ut på en liten kjøretur til butikken for  handle inn til middag imorgen. Helt ut av det blå og uten noen som helst forvarsel så åpnet hun gapet og ut sto den fossen av illeluktende, slimete og ekkelt spy. Heldigvis var hun på vei ut av bilen, men en del havnet jo såklart i setet og over hele døren. Da var gode råd dyre og med mangel på tørkepapir og vaskemiddel av noe slag så fikk jakken min nye arbeidsoppgaver. Etter en kjapp tørk av sete og avkledning av vesla så var hun blid og fornøyd og på vei hjem til mor.
Så nå har jeg brukt deler av lørdagskvelden til å vaske baksetet og demontert en bilstol som består av altfor mange deler. Skal bli spennende å få den sammen igjen.
Så derfor håper jeg at solen ikke reiser noen sted på et par dager, jeg MÅ vaske bil.
Butikken sa du? Det ble ikke noe handletur på oss så klart, men jeg har heldigvis en bedre halvdel som vet å ta ansvar.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s