Palmehelg

Palmehelgen er ikke helt som andre helger. Dette er helgen der stemningen for påsken skal settes, kreative ideer skal blomstre og roen skal senke seg.

Fruen har lenge gått og planlagt at vi måtte male påskeegg, og hva er ikke bedre enn å bruke selveste palmehelgen til slikt?
Så mens lille frøken lå ute i vognen og drømte sitt var vi andre i full sving med å forvandle spisestuen til et lite påskeverksted.

I frykt for at Alvida skulle misforstå og bruke eggene som sprettballer så tok mor ansvar og malte noen i skjul mens hun fremdeles sov.
SONY DSC

Alvida skjønte fint lite når hun kom inn og så spisestuen inntullet i papirduker med maling i alle regnbuens farger, men hun fant fort frem den krative siden sin og var klar for innsats.
SONY DSC

Hvem skulle tro at det bor en liten kunstner i den lille kroppen der. Resultatet ble jo mye bedre enn hva jeg hadde forventet.
SONY DSC

Og mens mor og datter var travelt opptatt med sine kunstneriske sider i ekte Picasso stil, så var far mer i det kreative hjørnet på kjøkkenet. Med god tid til rådighet og en enkel rett på menyen så gjelder det å finne en måte å gjøre det hele litt mer elegant på.
SONY DSC

Speilegg med bacon, en hel del grønnsaker og noen slicer med ørret på siden er den ultimate lunsjen på en dag som dette.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s