Mat for store og små helter

Mange spør meg omtrent daglig hva jeg kan og ikke kan spise. Siden vi har bestemt oss for å unngå ferdigmat, sukker, mel, potet, pasta, ris og andre ulumskheter så skjønner jeg de godt.. For hva annet har man igjen da?

Til middag f.eks. så kjører vi på med protein og masse grønnsaker.
Når jeg sier protein så tenker jeg på alt av kjøtt og fisk. Så i bunn og grunn så består middag av akkurat det samme som før, men uten potet, pasta eller ris.

Lunsj blir som regel middagsrester fra dagen før, men det er her det artige kommer inn i denne livstilen vår.
For mens man til vanlig kjører seg fast i ett spor med brødskiver eller havregryn til både frokost, lunsj og kvelds så er vi nødt til å variere litt mer. Det blir fort kjedelig med knekkebrød HVER dag…

Ultimat helgefrokost

Ultimat helgefrokost

Omelett er den sikre vinneren for min del. Jeg lager den aldri på samme måte og det går like fort som å varme en frossenpizza. Omelett kan spises til alle døgnets tider.

bilde

Kesam og cottage cheese er 2 andre mellommåltider som er vanvittig populært her i huset. 2-3 skjeer med osten, dryss noe opphakket 70% kokesjokolade og legg til en håndfull bær/nøtter og du har et fullverdig måltid. Funker både til frokost, lunsj og kvelds, eller når søtsuget sniker seg innpå.

Alvia i full gang med å sleike bollen med Cottage Cheese

Alvida i full gang med å sleike bollen med Cottage Cheese

I helgene når andre spiser potetgull og dip, så velger vi å kutte opp forskjellige grønnsaker og slenge sammen en dip (trenger ikke alltid å være hjemmelaget).

Helgekos

Helgekos

Så der har du det. Ikke noe hokuspokus og SÅ mye bedre enn all den ferdigproduserte maten som ofte er både kjedelig og smakløs.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s