KUN 1 TROND FREDRIKSEN!

Ja hva skal man si?

Når Aabrekk ble ansatt som trener så skal jeg ærlig innrømme at jeg var en stor smule skeptisk om at han var rett mann for Aafk. Ja han er en dyktig og fotballkyndig person, men han er som de fleste vet, best med enkeltspillere, ikke en større spillergruppe.
Og som historien nå viser så fikk jeg og mange andre dessverre rett i våre antakelser, selv om han kanskje burde fått sjansen en liten stund til.

Men hva skjer når en trener får sparken? Når klubben ligger livløs på bunnen av dypet? Når stormen har stilnet og støvskyene har begynt å blåse innover tribunene?

Mannen som har vært med på alt, oppturer, nedturer, cupgull og europaspill.
Kanskje DEN spilleren gjennom tidene som har vist betydningen av lojalitet, engasjement og dedikasjon for klubben i sitt hjerte.

Mr.AAFK Trond Fredriksen!

Trond Fredriksen

Etter en meget turbulent periode for både klubben og byen så er det en mann som står stødig i stormen. Han tar utfordringen på strak arm og leverer så det holder!
Dette er i rette Trond Fredriksen ånd, han er villig til å gå gjennom helvete og tilbake for klubben i sitt hjerte.

Denne mannen har en egen plass i hjertene for alle oss som følger laget vårt gjennom tykt og tynt. Og kanskje nettopp derfor smakte denne seieren så ufattelig godt? Og kanskje er det akkurat han vi trenger til å bringe skuta på rett kjøl igjen?
Det han og resten av laget leverte idag var over all forventning! Og så absolutt en fullgod søknad i verdensklasse om forlengelse av trenerkontrakten.

aafk logo m gjor noe med deg.aspx

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s