Sommeren 2015

Nå påstår kalenderen at vi er godt på vei inn i august måned, vi er på vår siste ferieuke og alt skal tilbake til normalen om få dager. Men hvor ble sommeren av?
Med unntak av noen få dager i Oslo så føler jeg virkelig ikke at vi har hatt noe i nærheten av hva jeg tør å kalle for sommer, og med fjorårets sommer ferskt i minne så har årets vært en eneste stor nedtur hva gjelder været. Men vi bor tross alt i Norge og ikke i Spania…
regn

Hva har CasaSætre gjort på de siste månedene?
Vi har trosset værgudene og hatt en fantastisk sommer med hele familien.
Alvida har fått hoppet på trampoline, rullet i gresset og hjulpet til med grillingen selv om solen var gjemt bak grå og tunge regnskyer. Hun har tatt med enten mor eller far på spaserturer på skift mens den andre fikk konsentrert seg om den kjedelige jobben med å beise huset. Og kanskje det beste av alt var dagene i Oslo der hun fikk oppleve sommeren på sitt beste, (eget innlegg kommer).
IMG_0138

IMG_0142
IMG_0143
IMG_0077
IMG_0179
IMG_0156

Så her sitter vi idet høsten banker på dørene og lurer på hvor sommeren ble av, men tenker tilbake og innser at man ikke alltid trenger sol og varme for å få en super sommer. Hvilket vær det har vært blir fort glemt, men opplevelsene og minnene består.
IMG_0160

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s